Ενδιαφέρον θέμα

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0

Δυστυχώς δε μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες της, παρά το ότι  παρουσίασε μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό,  είχε μέτρια απόδοση με φλυαρία και άσκοπη κατοχή της μπάλας.

Να σκεφτείτε πως σε όλο το παιχνίδι κέρδισε ένα μόνο κόρνερ.

Ο Σιμόες ήταν ο καλύτερος παίχτης του αγώνα μακράν.



Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τερματοφύλακα το Μπαρόχα, στην άμυνα δεξιά ο Γκάλο κολοβέτσιος και τζανετόπουλος στη μέση και Σολεϊδης αριστερό μπακ. Γιόχανσον δεξιά και Σιμόες αριστερά ήταν μεσοαμυντικοί ενώ μπροστά αριστερό χαφ ο Πλατέλας στη μέση ο Βάργκας και αριστερά ο Μπαρμπόσα που όσο και να προσπάθησε δε πήρε ούτε μια μπαλιά.  Μόνος κι έρημος ο Αραβίδης σέντερ φορ.

Με τέτοιες αποδόσεις είναι δύσκολο να πάρουμε πρωτάθλημα, ποτέ δε θα κάνω το προπονητή  αλλά σε 3 λεπτά τι να προλάβει να κάνει ο Μπουονανότε που τον χρυσοπληρώσαμε.

9 κίτρινες μοίρασε ο διαιτητής 4 στη Ξάνθη και 5 στην ΑΕΚ, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Αραβίδης Σολεϊδης και Ανάκογλου που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο 71 ' στη θέση του Μπαρμπόσα αλλά δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι. Ο Κρισαντος Μακόλι μπήκε στο 69 στη θέση του Βάργκας κι ο Μπουονανότε στο 87 στη θέση του Αραβίδη.

Για να καταλάβεται το κόρνερ της ΑΕΚ ήταν το μοναδικό του αγώνα και τα σουτ εντος εστίας ήταν Σκόντα Ξάνθη 0 - ΑΕΚ 1  και τα σουτ εκτός που πήγαν άουτ  Σκόντα 4-  ΑΕΚ 1..........  πιο μέτριο παιχνίδι δε γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου