Ενδιαφέρον θέμα

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Με τριάρα ξεκίνησε η ΑΕΚΑΡΑ

Μετά απο τόσο καιρό αναμονής η ομάδα μας ξεκίνησε επιτέλους τους αγώνες της στη φυσική της θέση τη superleague. Πρώτος αγώνας στο Ολυμπιακό στάδιο με το Πλατανιά Χανίων, τη προσωρινή έδρα της ομάδας μέχρι την κατασκευή της Αγίας Σοφίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη φυσική έδρα της ομάδας μας.

Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση της ΑΕΚ προβλημάτισε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε σαν ΑΕΚ. Παρά το γκολ απο καραμπόλα του Βάργκας στο 27' που επέτρεψε στην ομάδα να μπεί χωρίς άγχος στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα επικεντρωμένη στο να προσπαθεί μάταια να βρει το Τσιμπούρ στην επίθεση έπεσε στη παγίδα του Πλατανιά που με πολυπρόσωπη αμυνα δεν επέτρεψε στους παίχτες μας να βρουν κενά ώστε να περάσουν μπαλιές.



Ευτυχώς ο Τραϊανός Δέλλας κατάλαβε το πρόβλημα και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ άλλαξε τακτική.     Το 2-0 έγινε με τον Γκάλο στο 47' και στο 58' πραγματοποιήθηκε το 3-0 από τον Αραβίδη, μετά από πάσα του Σιμόες.  Βάργκας, Γκάλο και Μπαρμπόσα που μπήκε στο 52 στη θέση του Τσιμπούρ οι καλύτεροι της ομάδας.


ΑΕΚ: (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Σιμόες (75' Μπουονανότε), Γιόχανσον, Βάργκας (66' Ανάκογλου), Πλατέλλας, Αραβίδης, Τζιμπούρ (52' Μπαρμπόσα).

Πλατανιάς: (Γιώργος Παράσχος): Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν (70' Γουνδουλάκης), Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισλάβιεβιτς, Μαχαμάτ, Μενδρινός (55' Τσουράκης), Γκόμες (55' Ντίνας), Ανγκούλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου