Ενδιαφέρον θέμα

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

AEK - Πας Γιάννενα 3 - 1

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τους :
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Κρισάντους (57' Αραβίδης).


Ο Πας με τους:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46' Γιάκος), Μανιάς

Στην αρχή κρατήθηκε 1ος λεπτού σιγή για τους πρόσφυγες της Μικρασίας το 1922.

Στομ πάγκο της ΑΕΚ καθόντουσαν οι : Ανέστης, Ντίντακ, Άρθο, Βάργκας, Ανάκογλου, Μάνταλος, Αραβίδης

Αυτή θέλουμε να είναι η έδρα μας βιαστείτε

Ο αγώνας ξεκίνησε χλιαρά, ένα λάθος του Γιόχανσον παρολίγο να στοιχίσει. κάποια σουτ του Μπαρμπόσα δεν είχαν τύχη ώσπου στο 21' Ο Ακόστα με εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ανοίγει το σκορ για την ομάδα των Ιωαννίνων!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο από μακρινή απόσταση, η μπάλα άουτ. Στο 25'  Σέντρα του Γκάλο, κεφαλιά του Μπαρμπόσα, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

Στο 35 πέναλντι σε ανατροπή του Μπουονανότε, ο ίδιος  εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι! 1-1 η ΑΕΚ!

Μετά από ένα φοβερό σουτ του Μπαρμπόσα στο 43', που έδειωξε τελευταία στιγμή ο Βελλίδης, ήρθε η ανατροπή.

44' Τρομερό ΓΚΟΛ του Μπουονανότε! Ο Αργεντίνος "άδειασε" υπέροχα τον Μιχάηλ, σούταρε με το δεξί και έκανε την ολική ανατροπή για την ΑΕΚ!



Ντιένκο Μπουονανότε


Στο 49' υπέροχη συνεργασία των παικτών της ΑΕΚ, αλλά ο Κρισάντους δεν κατάφερε να βρει την μπάλα από πλεονεκτική θέση.


Στο 57' αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Αραβίδης στη θέση του Κρισάντους.


61' Μακρινό σουτ του Κολοβέτσιου, η μπάλα άουτ.


Στο 63 ο Δέλλας αποφάσισε να ξεκουράσει το Μπουονανότε, στη θέση του ο Βάργκας.


Στο 70' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Φερφελής πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπαρόχα, η καρδιά μας πήγε να σπάσει.

Στο 74 2η κίτρινη στο Μιχαήλ και τα Γιάννενα μένουν με 10 παίχτες.

Στο 78' με αποθέωση απο το κόσμο γίνεται η τελευταία αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος μετά από τόσο καιρό , στη θέση του Μπαρμπόσα.


Στο 83' με εξαιρετική συνεργασία των παικτών της ΑΕΚ, ο Βάργκας κάνει την προβολή από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Βελλίδης αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Ευκαιρίες κι απ τις 2 πλευρές στα τελευταία λεπτά αλλά .....

Στο 87 ήρθε το 3ο γκολ της ΑΕΚ.  Όμορφη συνεργασία Μάνταλου, Αραβίδη, με το δεύτερο να στρώνει στον Βάργκας, ο οποίος με πλασέ κάνει το 3-1 για την "Ένωση"!

 Στο 93 ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη βρίσκοντας την ΑΕΚ μεγάλη νικήτρια με ανατροπή του σκορ.



Η ΑΕΚ χωρίς να κάνει τίποτα το εξαιρετικό εκτος του Μπουονανότε ((Diego Mario Buonanotte) που απ τη προηγούμενη εβδομάδα γκρίνιαζα για να μπει απο την αρχή και έβαλε και το καλύτερο ίσως γκολ της αγωνιστικής,  κέρδισε σχετικά εύκολα το ματς.  Μπορεί οι άλλοι να έχουν ομάδες πολλών εκατομμυρίων όμως με κορμό τους Μπουονανότε Μπαρμπόσα και Μάνταλο να συνεργάζονται άψογα με τους υπόλοιπους (ειναι δουλεια του Δέλλα αυτή) φτιάχνουμε ένα σύνολο που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τα πάντα για το Μπουονανότε.





Ενας απ τους πρωτους υμνους της ΑΕΚ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου